• Arheološka dediščina
  Arheološka dediščina
 • Naravne znamenitosti
  Naravne znamenitosti
 • Naravne vrednote
  Naravne vrednote
 • Sakralna dediščina
  Sakralna dediščina
 • Spomeniki NOB
  Spomeniki NOB
 • Stavbe
  Stavbe
 • Turistična ponudba
  Turistična ponudba
 • Zemljevid z označenimi lokacijami
  Zemljevid z označenimi lokacijami

Letošnje srečanje preseljenih Škalčanov, ki bo potekalo v soboto, 5. julija 2014 popoldne pri gasilskem domu Škale, organizira društvo REVIVAS v sodelovanju s KS in Kulturnim društvom Škale. Po uradnem sprejemu in kulturnem programu, ki se bo začel ob 16. uri v dvorani KS, sledi druženje s krajani in drugimi obiskovalci. Pripravljamo pester spremljevalni program: prebiranje poezije iz zbirke POD VODO VAS, NAD VODO GLAS, ki bo prvič predstavljena prav na ta dan, ustvarjalne delavnice in zabavne igre za otroke in odrasle, ogled razstav ter predstavitev lokalnih ponudnikov in dejavnosti društev. Ob 17. uri se bo začela TOMBOLA. Glavni dobitek je 299 EUR. Več v priloženem letaku, ki ga je izdelala Ana Glinšek.

plakat_16_srecanje_preseljenih...
plakat_16_srecanje_preseljenih_skalcanov_tombola_Skale plakat_16_srecanje_preseljenih_skalcanov_tombola_Skale

V sklopu prireditve bo na območju pridobivalnega prostora Premogovnika Velenje, ob sprehajalnih poteh med Konjerejo in lokacijo starega gasilskega doma Škale, pripravljena tudi priložnostna razstava Po sledeh izgubljenih krajev, ki bo na ogled 5. in 6. julija 2014.

Prijazno vabljeni!

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Za Prijavo / Registracijo morate omogočiti Piškotke v nasprotnem primeru ta ni mogoča. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh? .

Preveri direktivo o piškotkih.

Preprečili ste nalaganje piškotkov. Odločitev lahko prekličete.

Dovolili ste shranjevanje piškotkov na Vaš računalnik. Odločitev lahko prekličete.

Iskanje

Kontakt

Škale 85b, 3320 Velenje, Slovenija

info@revivas-skale.si

041-673-334

https://revivas-skale.si/